Over ’t Haarhuijs

Wij zijn een kwalitatief hoogstaande kapsalon in het hart van Goes

’t Haarhuijs is een kapsalon met alle kappersfacetten in één huis. Ambachtelijke kwaliteit en goede dienstverlening staan bij ons voorop. U vindt ’t Haarhuijs aan de kade in het hart van Goes.

Waarom kiest u ons?

‘t Haarhuijs is de enige kapsalon in Zeeland waar u via internet een afspraak kunt maken. Met de handige afsprakentool op de website kiest u thuis zelf de beste dag en tijd.

Als u uw haar kleurt wilt u natuurlijk wel dat de kleur lang mooi blijft. Daarom garandeert ‘t Haarhuijs uw kleur maar liefst 2,5 week. Blijft de kleur niet mooi? Dan herstellen wij de kleur graag voor u.

‘t Haarhuijs is gespecialiseerd in kleuren. Wel 80% van onze klanten vertrouwt op deze expertise en laat hun haar door ons kleuren. Wij gebruiken kwalitatief hoogstaande producten van Schwarzkopf Professional.

Bij het Haarhuijs kunt u zich thuis voelen. De sfeer is rustig en het interieur landelijk. En natuurlijk zorgen we ook voor een kopje thee of koffie!Waar wij echt goed in zijn!

80% van onze klanten wordt gekleurd.

De medewerkers van ‘t Haarhuijs zijn kleurspecialisten. Wel 80% van onze klanten laat hun haar door ons kleuren. Wij gebruiken kwalitatief hoogstaande producten van Schwarzkopf Professional.

Ambachtelijk vakwerk? Geen probleem!

Bij ‘t Haarhuijs werken alleen échte ambachtelijke kappers. Ouderwets vakwerk zoals föhnen met rollers of permanent is bij ons nog steeds mogelijk zoals dit alleen vroeger gedaan werd.